1540_20210426_1022.jpg

Гавриленко Олена Олександрівнаасистент, к. мед. н.
Гавриленко Олена Олександрівна, 1967 року народження, українка, освіта вища. У 1994 році закінчила Вінницький медичний інститут ім. М.І. Пирогова.
Після закінчення Вінницького медичного інституту в 1994 р. Гавриленко О.О., працювала лікарем-інтерном у Вінницькому пологовому будинку №2, з 1997 по 1998 рр. працювала лікарем акушером-гінекологом в медичному центрі «Саланг», з 2005 по 2006 рр. працювала молодшим науковим співробітником в НДЦ ВНМУ ім. М.І. Пирогова в кабінеті комп’ютерної томографії. З 2006 по 2009 рр. навчалась в аспірантурі в НДЦ Вінницького національного медичного університету ім. М.І. Пирогова. З грудня 2009 р. - науковий співробітник в НДЦ ВНМУ ім. М.І. Пирогова в кабінеті комп’ютерної томографії. В 2011 році захистила кандидатську дисертацію. З вересня 2012 р. працює асистентом кафедри променевої діагностики, променевої терапії та онкології Вінницького національного медичного університету ім. М.І. Пирогова. У 2005 р. проходила спеціалізацію за фахом рентгенологія на базі ХМАПО. В 2013 р. пройшла спеціалізацію за фахом «Радіологія» на базі Донецького національного медичного університета ім. М. Горького.

Наукова діяльність

Гавриленко О.О. працює над виконанням фрагменту НДР «Розробка нормативних критеріїв здоров’я різних вікових та статевих груп населення (юнацький вік, серцево-судинна система)» в складі університетської теми НДР: «Створення та вивчення нормативних критеріїв фізичного, психічного та морфологічного стану здоров’я сільських та міських мешканців України».
З 2012р. Гавриленко О.О. приймає участь у багатонаціональному проекті програми «Темпус» на тему «Безпека людини (довкілля, якість продуктів харчування, суспільне здоров’я і суспільство) на територіях, забруднених радіоактивними речовинами при підтримці європейської комісії. Модернізує магістерську програму з спеціальності «Радіологія» з акцентом на модулях, які будуть вивчати суспільне здоров’я та безпеку людини.